torsdag 20 februari 2020

Nytt år och snart vår! Årets första fixardag närmar sig...


Efter ett händelserikt 2019 där mycket kretsade kring tak- och fasadrenoveringen, går vi in i 2020 med förhoppningar om ökad trivsel för oss alla som bor i Trädgårdsstaden.

Våren kom efter en lång blöt höst (det blev ju aldrig vinter) och våra gröna ytor, både allmänna och trädgårdar, behöver snart tas om hand. Vi uppmanar alla delägare att ta en titt på era ansvarsområden. Dessa ska skötas löpande hela året, inte bara vid eller kring fixardagarna.

Våra fixardagar är tillfällen då vi alla tar ett gemensamt krafttag med våra gemensamma ytor (exempelvis städar, klipper häckar, målar och lagar sånt som är trasigt). Alla insatser på fixardagarna bidrar till att hålla våra gemensamma kostnader nere. Det är också ett trevligt sätt att skapa gemenskap, umgås och lära känna varandra. Att bo i bostadsrätt i Trädgårdsstaden bygger på delaktighet. Att vi på köpet lär känna varandra är viktigt ur trygghets- och trivselsynpunkt. Tillsammans gör v i insatser som vi kan vara stolta över – så tveka inte att hänga med på fixardagarna: du behöver inte vara händiga byggaren, det finns uppgifter för alla, oavsett förmåga!

Det är inte bara jobb: Föreningen står för kaffe, fika och mat. På fixardagen i maj brukar vi grilla.

Boka in datumen nedan så ses vi när det är dags!

Årets fixardagar:

18 april 9–15.00
16 maj 9–15.00
12 september 9–15.00
17 oktober 9–12.00 (preliminärt halvdag)